Gemeentelijke school Zele

Terug naar overzicht

Info

CONTACT
Directie

Kris Cerpentier

Adres

Bookmolenstraat 2
9240 Zele

Telefoon

052 45 80 60

SCHOOLUREN
Ma, di, do, vr:
  • Van 08.30 tot 12.10 uur
  • Van 13.35 tot 15.30 uur
Wo:

Van 08.30 tot 12.10 uur

OPVANG
Voorbewaking

Vanaf 06.45 uur

Nabewaking

Tot 18.00 uur

Locatie

Intern

TYPE SCHOOL

  • Kleuterschool
  • Lagere school

Net

Gemeentelijk Onderwijs

Wie zijn wij

Diversiteit in al zijn facetten / huiswerkbegeleiding na schooltijd / mogelijkheid tot warme maaltijd / samenwerking met muziekacademie / godsdienstkeuze / eigen sportzaal op de schoolsite / sterke ouderraadwerking / ...

Onze missie en visie

Een veilige haven waar kinderen zich thuisvoelen zodat ze elke dag met een goed gevoel naar school kunnen komen en er kunnen ontwikkelen tot sterke, talentvolle en (zelf)bewuste kinderen. Voor ouders een plaats waar ze in vertrouwen terechtkunnen met hun (zorg)vragen en hierover in dialoog kunnen gaan met betrokkenen.

Didactische speerpunten

  • De ontwikkeling van de totale persoonsontwikkeling (hoofd - hart - handen).
  • Co-teaching en klasdoorbrekend werken.
  • We willen dat onze leerlingen zich kunnen ontwikkelen tot competente jongeren met een duidelijk beeld over hun talenten en groeipunten. We trachten hen te ondersteunen in het bereiken van de nodige competenties, vaardigheden en attitudes zodat zij ook in relatie met anderen volwaardig kunnen functioneren binnen de maatschappij.

Onderwijs op maat

Via een competent team dat zich voortdurend professionaliseert en openstaat voor vernieuwingen binnen het onderwijslandschap. Door middel van een sterke klaswerking, het adequaat inzetten van zorguren en middelen op diverse domeinen, het betrekken van diverse experten en partners, zowel intern als extern, door in te zetten op ouderparticipatie.

Deze website maakt gebruik van cookies

School in zicht gebruikt cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Meer informatie