Info

CONTACT
Directie

Anne Sas

Adres

Kerkstraat 4
2830 Willebroek

Telefoon

03 886 69 09

SCHOOLUREN
Ma, di, do, vr:
  • Van 08.40 tot 12.15 uur
  • Van 13.30 tot 15.25 uur
Wo:

Van 08.40 tot 12.15 uur

OPVANG
Voorbewaking

Vanaf 07.00 uur

Nabewaking

Tot 18.00 uur

Locatie

't Appelboompje
(Boomsesteenweg 67)

TYPE SCHOOL

  • Kleuterschool
  • Lagere school

Net

Gemeenschapsonderwijs (GO!)

Wie zijn wij

’t Venneke is een centraal gelegen school in Willebroek met een familiaal karakter. De klasgroepen zijn nooit groter dan 24 kindjes en onze lokalen zijn ruim en gezellig. Onze kleuters leren al spelend in de grote afgesloten tuin. Met de kinderen van de lagere school trekken we er regelmatig op uit. Zo maken ze kennis met o.a. natuur, cultuur en sport.

Onze missie en visie

Wij willen dat iedereen zich goed voelt op onze school en zijn steentje kan bijdragen. We brengen onze kinderen de juiste basiskennis en vaardigheden bij om zich verder te kunnen ontwikkelen in het secundair. En zetten in op kwalitatief digitaal onderwijs en op gezondheid.

Didactische speerpunten

We bieden onze leerlingen een gevarieerd aanbod en laten verschillende talenten aan bod komen. We focussen op leren in een 21e-eeuwse context en we leren kinderen competenties aan die ze nodig hebben in hun verdere (school)loopbaan en leven. We hanteren daarbij modern en didactisch verantwoord materiaal.

Onderwijs op maat

Ons schoolteam differentieert en speelt in op de noden van elk kind. We bieden onderwijs op maat, met aandacht voor hoofd, hart en handen. We hanteren in de klas het Activerende Directe Instructie-model. Dat betekent onder meer dat leerlingen die nood hebben aan wat meer instructie tijdens een les, opgevangen worden, terwijl leerlingen die verdiepend kunnen werken, worden uitgedaagd.

Deze website maakt gebruik van cookies

School in zicht gebruikt cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Meer informatie