Gaat jouw kindje binnenkort voor het eerst naar school? Vind een fijne kleuter- of basisschool in Roeselare via School in zicht. Tijdens de activiteiten ontmoet je op een eenvoudige manier meerdere scholen in je buurt en bezoek je scholen samen met andere ouders.

De activiteiten worden aangepast aan de geldende coronamaatregelen. Schrijf je alvast in om op de hoogte te blijven van alternatieven.


BELANGRIJK: De infoavond met scholenmarkt die door zou gaan in ARhus wordt vervangen door een digitale infoavond. Hier krijg je uitleg over School in zicht en het aanmeld- en inschrijfbeleid in Roeselare. De scholenmarkt komt helaas te vervallen. Voorlopig kun je de scholen nog wel fysiek bezoeken tijdens de Openschooldagen op 1 en 4 februari.

Wees van harte welkom, digitaal, op 18 januari 19u30. Link: https://ap.lc/gmyRu

Activiteiten in Roeselare

Digitale infoavond

  • DINSDAG 18 JANUARI 2022
  • 19u30
  • ONLINE VIA HTTPS://AP.LC/GMYRU

Let op: deze avond gaat online door i.p.v. fysiek. Je krijgt uitleg over School in zicht en het aanmeld- en inschrijfbeleid in Roeselare. Je bent van harte welkom 18 januari om 19u30 via deze link: https://ap.lc/gmyRu

Inschrijven

Openschooldagen

  • DINSDAG 01 FEBRUARI 2022 en VRIJDAG 04 FEBRUARI 2022

Laat je rondleiden op de scholen tijdens de lesuren. Bezoek tot drie scholen op één dag, samen met andere ouders.

Er worden rondleidingen voorzien op dinsdag 1 februari 2022 om 8u45, 10u30 en 14u30 en op vrijdag 4 februari 2022 om 8u45 en 10u30.

Inschrijven

Contactpersoon

Over School in zicht

School in zicht is een project dat loopt in tientallen Vlaamse gemeenten en steden. We faciliteren ontmoetingen tussen schoolzoekende ouders en basisscholen via gemeenschappelijke activiteiten. Samen met lokale besturen gaan we voor échte buurtscholen - waar kinderen uit alle lagen van de bevolking samen opgroeien.

Meer Info

Deze website maakt gebruik van cookies

School in zicht gebruikt cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Meer informatie