OLGO (Onze-Lieve-Vrouwecollege Gerststraat)

Terug naar overzicht

Info

CONTACT
Directie

Stijn Storme

Adres

Gerststraat 109
8400 Oostende

Telefoon

059 700 775

SCHOOLUREN
Ma, di, do, vr:
  • Van 08.35 tot 11.45 uur (op maandag starten we om 9.00 uur)
  • Van 13.15 tot 16.00 uur
Wo:

Van 08.35 tot 11.45 uur

OPVANG
Voorbewaking

Vanaf 07.30 uur

Nabewaking

Tot 18.00 uur

Locatie

Intern

TYPE SCHOOL

  • Kleuterschool
  • Lagere school

Net

Vrij Onderwijs

Wie zijn wij

Een goed gevoel is het uitgangspunt van onze school. Het schoolteam werkt aan een warm school- en klasklimaat. We zorgen voor een liefdevolle school waar we met respect voor elkaar zorgen.

Elk kind is uniek met zijn eigen talenten. We streven naar gelijke onderwijskansen om alle leerlingen met de nodige zorg te ondersteunen. We werken samen aan de kernopdracht om kinderen tot leren te brengen en hen te begeleiden in hun groeiproces.

Onze missie en visie

In deze school kom je “thuis” in een warm nest. Onze school maakt deel uit van de hechte scholengemeenschap Bewonderwijs, die bestaat uit 13 scholen in Oostende en Middelkerke. We geven onze kinderen alle kansen om te leren vliegen en hun vleugels uit te slaan. We zorgen voor een warm nest om in thuis te komen, af en toe uit te rusten en bij te tanken. Zo laten we hen de wereld ontdekken zodat ze kunnen uitgroeien tot unieke en gelukkige mensen. Samen bewonderen en verwonderd zijn!

Tijdens hun vliegavontuur laten we onze kinderen volop verwonderd zijn om alles wat ze zien en meemaken. We bewonderen hen om hun vele talenten en hun prachtige persoonlijkheid. Zin om samen met ons op te stijgen, het avontuur tegemoet? Welkom in onze grote en warme familie...

Welkom bij Bewonderwijs!

Didactische speerpunten

Uitgebreide zorgwerking

Sterke digitale aanpak

Heel wat differentiatiemogelijkheden

Aandacht voor een duidelijke structuur

Onderwijs op maat

Het goed gevoel van iedereen is de start van alles op school. We streven naar een individuele aanpak met heel wat differentiatiemogelijkheden. Aandacht voor en ondersteuning van de zorgnoden van elk kind. Ook voor snellerende kinderen is er een gefundeerde werking met uitdagende opdrachten. We proberen het beste uit elke kind naar boven te halen. Talentontwikkeling wordt gestimuleerd.

Deze website maakt gebruik van cookies

School in zicht gebruikt cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Meer informatie