Infomomenten

School in zicht biedt ouders de kans om zich grondig te informeren voor ze een school kiezen. Ouders maken kennis met de deelnemende scholen tijdens de infoavond met scholenmarkt en de openschooldagen. Ze ontmoeten op deze activiteiten ook andere gezinnen uit hun buurt.

Infoavond met scholenmarkt op dinsdag 9 januari 2018

Op de infoavond kan je kennismaken met de deelnemende scholen. Zij hebben er naast elkaar een standje waar je vragen kan stellen aan de directies. Ook ouders die al kozen voor de school zijn aanwezig om te vertellen over hun ervaringen.

Tijdens de inleiding van de avond wordt er meer informatie geboden over de inschrijvingsafspraken en over het aanbod van School in zicht.

Praktisch:

  • Infoavond met scholenmarkt
  • Dinsdag 9 januari 2018 om 20u
  • Locatie: ’t Bau-huis, Slachthuisstraat 60
  • Graag vooraf inschrijven

Schrijf je hier in voor de infoavond.

Ben je geïnteresseerd, maar kan je er niet bij zijn tijdens een van de contactmomenten? Of heb je nog vragen?
Mail dan naar An-Katrien Hanselaer of bel naar
03 270 38 05.

Openschooldagen op
maandag 22 januari en
maandag 5 februari 2018

De openschooldagen bieden een unieke kans om scholen te bezoeken tijdens een lesdag, niet op een feestmoment of wanneer de school leeg is. Zo krijg je een eerlijk beeld van de dagelijkse klaswerking. De scholen stellen zich voor, leiden rond en beantwoorden vragen.

Bezoekers worden zoveel mogelijk gegroepeerd. Op die manier ontmoet je andere gezinnen uit dezelfde buurt. Ouders die vorig jaar deelnamen aan School in zicht gaven aan dat ze veel opstaken van elkaars vragen.
Rondleidingen starten om 8u45, 10u30 en 13u30. Je kan dus maximum drie scholen bezoeken op één dag.

Opgelet: School in zicht probeert ouders zoveel mogelijk te groeperen. Daarom vragen we om vooraf in te schrijven. Via het invulformulier geef je de momenten door waarop je kan en de scholen die je wil bezoeken. De bevestigingsmail krijg je snel, het bezoekschema volgt pas een poos later. Geef liefst zoveel mogelijk bezoekmomenten door, dat maakt het voor ons gemakkelijker om ouders maximaal te groeperen.

Praktisch:

  • maandag 22 januari en maandag 5 februari 2018
  • Rondleidingen om 8u45, 10u30 en 13u30
  • Inschrijven is noodzakelijk

Schrijf je hier in voor de openschooldagen.
Je kan ook inschrijven via de telefoon:
03 270 38 05.

© 2018 School in zicht vzw / t 03 270 38 05 / stuur e-mail / facebook / design: duall